"BERDEMONTRASI MENENTANG PEMERINTAH YANG DIPERINTAH OLEH PEMIMPIN BERAGAMA ISLAM ADALAH HUKUMNYA HARAM- Ustaz Idris"

Sunday, June 20, 2010

PENTAS PEMUDA KEMBALI LAGI DI BALIK PULAU!

PENTAS PEMUDA KEMBALI LAGI.....DENGAN KISAH BENAR KALI YANG KEDUA MENEMUI ORANG RAMAI SEKITAR BALIK PULAU PADA 21 JUN 2010 (ISNIN) JAM 9:00 MALAM BERTEMPAT DI DATARAN TOK SUDIN JALAN BAHARU
BALIK PULAU, PULAU PINANG
PENCERAMAH JEMPUTAN YANG HEBAT-HEBAT BELAKA
SDR. LOKMAN ADAM DAN USTAZ KAMAL SAIDIN
ORANG RAMAI DIJEMPUT HADIR TERUTAMANYA YANG INGIN TAHU KISAH BENAR YANG BERLAKU. FITNAH BUKAN KERJA KITA TETAPI KERJA MEREKA (PEMBANGKANG) YANG KETANDUSAN MODAL DALAM POLITIK.
MEREKA-MEREKA YANG BERADA DI ATAS PAGAR (BELUM MEMIHAK MANA-MANA PARTI POLITIK) DAN PENYOKONG-PENYOKONG PARTI PEMBANGKANG DIJEMPUT HADIR UNTUK MENGETAHUI CERITA BENAR.
PLEASE GENTLEMAN KEPADA PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT DIMINTA  JANGAN MENGHALANG PROGRAM YANG BAIK INI. PEMUDA UMNO BALIK PULAU TETAP AKAN MENGADAKAN PROGRAM INI WALAUPUN DI LUAR DEWAN BERBUMBUNGKAN LANGIT. 
PERJUANGAN TETAP DITERUSKAN UNTUK MEMPERJUANGKAN HAK ORANG-ORANG MELAYU, MEMPERTAHANKAN AGAMA SUCI ALLAH SWT DAN MENINGKATKAN PERPADUAN PELBAGAI KAUM MELALUI SEMANGAT "1 MALAYSIA: RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN".

2 comments:

  1. as'kum ...tahniah kepada pergerakan pemuda umno bahagian balik pulau dan juga pergerakan pemuda umno caw sg korok kerana berjaya melaksanakan program pentas pemuda dgn jayanya... teruskan program sebegini agar masyarakat balik pulau tahu keadaan sebenar....bongkar jangan tak bongkar...

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Minta Ustd Kamal Saidin berceramah di Teluk Kumbar/DUN Bayan Lepas kerana calon PAS dijangka bertanding di DUN Bayan Lepas, T.k.

    ReplyDelete

Sila beri komen dan pandangan yang ikhlas dan membina. Terima kasih.